torsdag, januar 11, 2007

utildekket

Men når de vender om til Herren, blir sløret tatt bort. Herren, det er Ånden, og hvor Herrens Ånd er, der er frihet. Og vi, som uten slør for ansiktet ser Herrens herlighet som i et speil, vi blir alle forvandlet til dette bildet, fra herlighet til herlighet, og dette skjer ved Herrens Ånd.

2.kor 16-18

Tenk det, at Gud virkelig har fjernet sløret. Det er både skummelt og fantastisk herlig! Der står jeg nå foran ham, helt naken, helt utildekket, han ser alle mine feil, alle mine egoistiske tanker, all min frykt. På ingen måte kan jeg flykte fra hans blikk. Men så mye større enn dette er det at vi faktisk får se Han, hans herlighet, og så skal vi i tillegg bli forvandlet til Hans herlighet...Det er bare litt for utrolig til at det går an å forstå! Og alt fordi Jesus døde for oss!

Kjære Gud, takk for din nåde! At jeg får komme så tett inntil deg at du er i meg og jeg er i deg. Utildekket, uten noen maske. Akkurat slik jeg er, elsker du meg. Akkurat slik jeg er, slipper du meg inntil deg. La meg få bare litt av din herlighet. Kjære Jesus, takk for at du døde for meg. For at du tok vekk sløret. Så jeg kan leve sammen med min Far! Kjære Helligeånden sett meg fri! Hjelp meg til å leve i frihet! Her ute, og der inne, tett sammen med Ham jeg elsker, så jeg hver dag kan forvandles, fra herlighet til herlighet! Takk himmelske Far! Amen!

1 kommentar:

Anonym sa...

d er så godt å kunne komme til Jesus med alt, at en ikke trenger stresse med å dekke over noe, for Gud vet alt. Vi kan si til Ham akkurat det vi føler, og Han står med åpne armer og tar imot oss slik som vi er. Gud er god ;-)

Inger